מצרכים:
500 גרם נתחי אלף דקים וארוכים (רצועות)
חצי כוס טקילה
שלושת רבעי כוס יין לבן
חצי כוס ציר או מרק עוף
חבילת חמאה קטנה
5 כפות טבסקו
4 שיני שום פרוסות
שמן זית, מלח ופלפל
ההכנה:
- מקפיצים בשמן זית את נתחי האלף עם השום, מוסיפים את היין, הטקילה ומרק העוף ומצמצמים את הנוזלים לחצי.
- מוסיפים את כל היתר – הטבסקו, החמאה, המלח והפלפל וממשיכים להקפיץ עד שהרוטב סמיך ולא דליל מדי.
- בתאבון!
ניתן להחליף את האלף בכל בשר לבן אחר, עוף למשל. |