מצרכים:

500 גרם נתחי אלף דקים וארוכים (רצועות)

חצי כוס טקילה

שלושת רבעי כוס יין לבן

חצי כוס ציר או מרק עוף

חבילת חמאה קטנה

5 כפות טבסקו

4 שיני שום פרוסות

שמן זית, מלח ופלפל

ההכנה:

  1. מקפיצים בשמן זית את נתחי האלף עם השום, מוסיפים את היין, הטקילה ומרק העוף ומצמצמים את הנוזלים לחצי.
  2. מוסיפים את כל היתר – הטבסקו, החמאה, המלח והפלפל וממשיכים להקפיץ עד שהרוטב סמיך ולא דליל מדי.
  3. בתאבון!

 ניתן להחליף את האלף בכל בשר לבן אחר, עוף למשל.